Proef de Pixels

Proeverijen vers
van het land.

Augustus

Op 13 en 27 augustus vinden er twee proeverijen plaats, dit keer op de Campus in Almkerk. Het beloven twee superleuke dagen te worden, boordevol met leuke tastings en belevingen! En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht.

Tijdens de proeverijen kun je de vers geoogste groenten uit de pixeltuinen aanschaffen door middel van de punten op jouw proeverijkaart. Je kiest zelf waar je je punten aan uit geeft.

Kortom, plezier voor het hele gezin!

Agenda proeverijen augustus

Schrijf je nu in voor de proeverijen!

Registratieformulier proeverijen

September

De proeverijdagen in september vinden plaats op 10 en 24 september, wederom op de Campus in Almkerk. Ook deze dagen zitten boordevol met leuke proeverijen en belevingen! Het programma zal aangepast worden aan het seizoen waar we ons op dat moment in bevinden, hierdoor zijn alle proeverijen uniek en zeker de moeite waard! Dit wil je echt niet missen.

Tijdens alle proeverijen kun je de geoogste groenten aanschaffen door middel van de punten op jouw proeverijkaart en natuurlijk is er ook deze keer weer aan de kinderen gedacht.

Had je nog punten over? Deze kun je ook op deze tasting weer besteden! Je kiest zelf waar je je punten aan uit geeft.

Agenda proeverijen september

Oktober

Op 8 en 22 oktober vinden er twee proeverijen plaats, weer op de Campus in Almkerk. De programma 's voor deze dagen zullen in het teken staan van de herfst en Halloween.

De proeverijen zijn geschikt voor het hele gezin. Kom genieten bij onze proeverijen, deze dagen wil je niet missen!

Had je nog punten over? Deze kun je ook op deze tasting weer besteden! Je kiest zelf waar je je punten aan uit geeft.

Agenda proeverijen oktober